Additional information

+31 33 299 0994
contact@2source4.nl

2source4

Met de focus op de Modern Workplace helpt 2source4 organisaties om hun medewerkers van een efficiënte, inspirerende en veilige werkplek te voorzien. Met oplossingen van het Microsoft platform helpt 2source4 om samenwerking binnen organisaties te stimuleren en medewerkers met enthousiasme gebruik te laten maken van alle beschikbare tools (zoals Teams en SharePoint). Door de implementatie van up-to-date beveiliging (zoals EMS) en beheer, levert 2source4 nachtrust bij de IT-afdeling.

2source4 kan u helpen om tools uit het Power Platform in te zetten voor verbetering van informatievoorziening (zoals Microsoft Power BI).

Met een juiste inzet van Microsoft PowerApps kunnen oude omgevingen een facelift krijgen, waardoor gebruikers informatie en functionaliteit op een modernere manier beschikbaar krijgen waar dit tot voor kort onmogelijk leek zonder grote niet-rendabele investeringen.
2source4 kan u helpen om legacy naar deze tijd te halen, zelfs als deze OnPremises draait.

Met Microsoft Flow zijn robuuste integraties tussen interne en externe systemen op te zetten. 
Echter, Flow kan zoveel meer betekenen voor de doorsnee gebruiker. Denk hierbij aan het automatisch een notificatie ontvangen wanneer iemand een Excel bestandje op het netwerk aanpast, of als een email bericht met een negatief sentiment in de InBox ontvangen wordt.
2source4 kan u helpen om met Flow regelmatig terugkerende activiteiten te vergemakkelijken.

Met de ervaring van 2source4 plus een dosis "out of the box" denken zijn flinke efficiency verbeteringen te realiseren door soms verbazend simpele oplossingen.

See more world-class solutions, customized for your business

Want to become a Microsoft Flow Partner?

Certified partners are an important part of the team! Find new business opportunities, make connections, and share your company’s talents and experience with Microsoft Flow users around the world.